Termeni si conditii

Bine te-am gasit! Iti multumim ca ne citesti.  Am actualizat Termenii si Conditiile  site-ului.
Te rugam sa parcurgi prevederile legate de modul incare functioneaza site-ul si felul in care avem grija ca toate datele sa fie in siguranta, si sa bifezi acceptarea lor.

DESPRE HEPATITĂ - Stop Hepatita
DESPRE HEPATITĂ 2017-07-25T17:17:40+00:00

Despre Hepatită

Hepatita este o afecțiune care include orice tip de inflamație a ficatului

TESTEAZĂ-TE GRATUIT PENTRU HEPATITA C

Hepatitele acute virale sunt infecții sistemice cu afectare predominantă a ficatului. Hepatita este o afecțiune care include orice tip de inflamație a ficatului, rezultată în urma unor procese complexe care se declanșează când ficatul suferă o agresiune. Inflamația ficatului care durează mai puțin de șase luni este considerată hepatită acută, iar inflamația ficatului care durează mai mult de șase luni este considerată hepatită cronică. Cele mai răspândite virusuri hepatitice sunt: virusul hepatitic A, virusul hepatitic B și virusul hepatitic C, fiecare tip de virus având caracteristicile sale specifice în ceea ce privește transmiterea, severitatea și abordarea terapeutică.

HEPATITA VIRALĂ A

Hepatita virală A este cunoscută și sub denumirea de ”boala mâinilor murdare”. Informează-te cu privire la infecția cu virusul hepatic A.

AFLĂ MAI MULT

HEPATITA VIRALĂ B

Hepatita virală B este cea mai frecventă afecțiune cronică hepatică din lume, aceasta putând cauza complicații grave și de lungă durată. Informarea este primul pas în prevenirea infectării cu virusul hepatic B.

AFLĂ MAI MULT

HEPATITA VIRALĂ C

Hepatita virală C este o boală care stă ascunsă, de aceea mai este numită și ”moartea tăcută”. Află cum se transmite și cum se manifestă.

AFLĂ MAI MULT