Termeni si conditii

Bine te-am gasit! Iti multumim ca ne citesti.  Am actualizat Termenii si Conditiile  site-ului.
Te rugam sa parcurgi prevederile legate de modul incare functioneaza site-ul si felul in care avem grija ca toate datele sa fie in siguranta, si sa bifezi acceptarea lor.

Carmen - Stop Hepatita

In urma cu 4 ani mi-am facut niste analize de rutina in care era inclus testul hcv-hbv gratuit. Testul HCV a iesit pozitiv! Era in ziua de Sf.Nicolae, frumos cadou! In ianuarie anul urmator am repetat analiza si a iesit tot pozitiv. Bun, ce era de facut? Nu am spus nimanui, nici macar fiului meu care era student in anul III la medicina in Bucuresti. Am tinut regim, am avut un stil de viata sanatos si asa am ajuns in primavara, luna aprilie mi se pare, cand am primit un telefon de la o doamna care lucra la laboratorul de analize. M-a intrebat daca am fost la doctor, i-am spus ca nu. Si ea mi-a spus ca nu se poate asta, ca imi va face o programare la spital la un gastroenterology . A doua zi eram deja la spital. Mi-a vazut doamna dr. analizele si mi-a dat sa fac viremia. Si da, aveam 59.000 . Cu viremia destul de mica mi-a dat pronostic de 66% de vindecare in urma terapiei cu interferon si ribavirina. Am facut actele pentru dosar si l-am depus. Intre timp m-am operat de tiroida pentru ca aveam hipertiroidie si noduli. Se stie ca interferonul are actiune nefasta si asupra tiroidei, asa ca am scos-o. Au urmat 2 luni de dureri infioratoare de oase. Cand au trecut astea, mi-a venit aprobarea de interferon si ribavirina. Am urmat tratamentul un an de zile fara sa am o zi de concediu medical. Nu mi-a fost usor, in ultimele luni abia mergeam la munca, dar nu m-am lasat. Si am raspuns bine la tratament la finalul anului viremia era nedetectabila. Au mai trecut 6 luni de la terminarea tratamentului si viremia era tot nedetectabila. Deci ma vindecasem. Am tinut si tin in continuare regim si parca am renascut. Ma simt excelent, fac excursii pe munte, merg mult pe jos si ma simt foarte bine desi am 56 ani.
In primul rand sunt recunoscatoare asistentei de la laboratorul de analize care mi-a deschis drumul spre vindecare. Eu o numesc ”Mary Salvatoarea”!!! Sfatuiesc pe toti sa nu se dea inapoi de la acest tratament. Desi este dur, macar ai o sansa de vindecare. Restul sunt povesti.
Nu neglijati si nu amanati, viata are prioritate!

2017-07-05T16:24:12+00:00